Historie

De Cake Walk is een familie attractie die al generatie veel vertier en vermaak brengt voor jong en oud.Overal op de Nederlandse kermissen zie je wel de Cake Walk, maar de Super Cake Walk van de familie Cameron-Kortsmit kom je veel al tegen in de provincies Brabant en Limburg.

De naam Cake Walk komt uit Amerika waar dit een dans is, hier in Nederland wordt de Cake Walk ook wel Lunapark, Sjimmy, Trappenhuis of Holly Holly genoemd.

De Cake Walk van de familie Cameron-Kortsmit is in 2004 overgenomen van de familie Reemer die deze attractie ruim dan 30 jaar geƫxploiteerd heeft.

Front Super Cake Walk tot eind 2007
Hoe oud deze Cake Walk is, is moeilijk te achterhalen, maar hier in Nederland heeft deze attractie diverse eigenaren gehad.
Van oorsprong komt de attractie waarschijnlijk uit Belgiƫ en is in de loop der jaren diverse malen aangepast zowel van aanzicht buitenkant als inhoudelijk binnen in.

De laatste grote verandering is wel het nieuwe voorfront dat sinds begin 2008 door Jan Cameron is aangebracht. Ook is de gehele Cake Walk in 2008 aangepast aan de veiligheidsnormen die door de Nederlandse wetgeving worden opgelegd.

Front Super Cake Walk sinds 2008

De Cake Walk van de familie Cameron-Kortsmit heeft in diverse gemeentes een vaste plek, en is dan ook niet meer weg te denken tijdens de jaarlijkse kermis.

Dat het exploiteren van attracties niet onbekend is bij de familie Cameron-Kortsmit blijkt wel uit de verschillende attracties die zij in de loop der jaren op de Nederlandse kermis exploiteerde zoals:
    Balco Rotor spel
    Spookhuis Nightmare
    Waltzer
    Hollandse Gebakkraam

Kijk hieronder voor foto's:

Spookhuis Nightmare
Waltzer
Hollandse Gebakkraam